Fynd och fobi

Okej, fobi är att ta i (men det blev en bra rubrik, och som redigerare är en alltid ute efter en bra rubrik!) men jag gillar verkligen inte att typ interagera med säljare vid olika sminkdiskar. Som överviktig och ångestdriven känner jag mig oftast så himla dum och ovälkommen. Och när jag blir obekväm börjar jag svettas i ansiktet, vilket ger mig panik, vilket leder till mer svett osv. Inte kul! 

Vart vill jag då komma med detta? Jo, idag åkte jag ut till emporia innan jobbet för att köpa en pump till min MAC studio fluid fix foundation. Trots att det är två stationer med tåg åt fel håll, och MAC-disken på åhlens ligger på vägen till centralen. Värt det? Japp! In på kicks, köpa pump, ut igen på en minut, utan ångestsvettning! 

Sen råkade jag gå in på H&M för första gången på månader, på jakt efter billig maskara. Det hade de inte, men däremot Essie-lack för 50 kronor! Jag älskar Essies lack, så jag köpte två ur höstkollektionen: After school boy blazer och For the twill of it. Mycket nöjd! Illamasqua

Min senaste beauty crush är Illamasqua. Så idag när jag cyklat hem mitt i natten i piskande snö efter en riktigt pissig jobbdag tänkte jag att nu, nu ska jag unna mig! Ja, det är ganska dyra grejer och det är svårt när det inte finns nånstans att testa, men nu kör vi! tänkte jag. Tills jag insåg att allt det jag ville ha var slutsålt på hemsidan!? Så. Himla. Typiskt. Jaja, jag får fortsätta drömma lite till...
 
Nymph, please be mine!
 
Frida Skoglund bloggade från Illamasquabutiken i London i höstas, och det är genom hennes sminkningar med Nymph som jag förälskat mig. Sen vill jag gärna testa deras hypade Hydra veil och Skin base foundation också.
 

Linneas Stil

Här bloggar jag om min stilresa, det vill säga allt sånt jag engagerar mig i och testar på jakt efter min egen stil.

RSS 2.0