Shopping!Ojsan, jag råkade visst åka till Emporia idag... Och tvärt emot all rim och reson så shoppade denna nyblivna arbetslösa journalist för mer än rimligt mycket pengar. Men jag tyckte synd om mig själv, okej? 

Det blev MAC-skuggan Expensive pink, ett Dior gel coat samt Nars satin lip pencil i Luxembourg. Pennan var faktiskt nedsatt med 15%, så då var jag ju tvungen att slå till! Ah, så bra jag är på att lura mig själv...


MAC Expensive pink. 

Sjukstuga

 
 
Okej, onsdag idag och jag har mått dåligt i en vecka nu! Men, för första gången sen i fredags har jag inte längre feber och ser faktiskt fram emot att duscha och kanske till och med sätta på mig lite smink. (Ja, inte för att jag inte har duschat på en vecka, det vore ju riktigt räligt, men det har varit en kamp att orka med ens en sån liten sak.) Nu ska jag bara vinna över slemmet och snoret, men det lär väl ta ett tag till.
 
I alla fall, när jag mådde som sämst kollade jag en hel massa youtubevideos (är som sagt lite beroende) och en av de som gladde mig mest var Melissa Raymonds (Melmphs) How to NOT Look Sick When You're Sick! Tutorial, Tips & Tricks!
 
That girl is crazy! Hon är i vanliga fall så att säga väldigt mycket, men lite mer nedtonad när hon är sjuk... Inte så mycket nyheter i själva videon egentligen kanske, men trösterikt ändå.

Handla från USA

Jag är gravt beroende av att titta på olika skönhetsyoutubare, de flesta från USA. Och eftersom jag är så jäkla lättpåverkad har jag på senaste tiden känt ett oerhört behov av att köpa de hypade grejerna som de alla (typ) använder men som bara finns i USA (eller med svindyr frakt från liberty.co.uk, som Hourglass).

 

Så jag slog till på sephora.com för ett tag sen, och skapade ett konto på myus.com. MISTAKE! Det är helt klart inte värt det att hålla på med en USA-adress och allt krångel och avgifter som MyUS lägger på. Okej, det är mitt fel att jag inte tänkte på att parfym är ”dangerous goods” för det vet jag ju egentligen, men ändå.

 

Jag vet inte vad kostnaden för frakten till Sverige ligger på än, eller om jag ens kommer lyckas få mitt paket, bara att produkterna better be freakin amazing när det varit så mycket krångel. Och ja, jag lär bli besviken… :)

 

Återkommer när jag (kanske) har produkterna att visa upp!

Linneas Stil

Här bloggar jag om min stilresa, det vill säga allt sånt jag engagerar mig i och testar på jakt efter min egen stil.

RSS 2.0