Halleluja moment

Jag läste det här inlägget på fantastiska Caroline Hirons blogg och bara WTF!? Mind blown. Varför har jag aldrig tänkt på att det är mycket smartare att tvätta ansiktet direkt när man kommer hem istället för precis innan läggdags? Visserligen jobbar jag ofta sent och då gör det ju inte så mycket skillnad, men jag ska absolut testa det här de veckorna jag är ledig eller jobbar dag. Med tanke på min huds tillstånd just nu kan det ju bara bli bättre...

Vikarielivet

Ja, det har ju inte blivit så mycket bloggat på senaste tiden. Främst för att jag inte har nån tid eller ork.Grejen med att vara vikarie är ju att en måste tacka ja till alla pass, för en vet aldrig hur det ser ut nästa dag/vecka/månad/år. Och jag har tagit en jävla massa pass.
 
Missförstå mig rätt, jag älskar mitt jobb! När jag vet vad som förväntas av mig och kommit in i rutiner och hierarkier på arbetsplatsen. Pendlingen på 3 timmar om dagen till redaktionen där jag varit mest senaste året är tuff, men det härliga arbetsklimatet väger upp allt det. I dag jobbar jag 10 min med cykel hemifrån. Och jag hatar att inte veta vad som gäller, vem som bestämmer osv. Detta att jag som vikarie förväntas läsa chefens tankar tyckte jag var väldigt skumt. Tills en smart twittrare (@wistikent) sa att de som tror att andra är tankeläsare är narcissister. Eureka!
 
Jag fattar också att det är svårt om man själv suttit på samma ställe år efter år att sätta sig in i vikariernas situation. Men come on, försök i alla fall!
 
Så, slut på gnäll. För den här gången.

Vinst från Sebastian

 
För en halv evighet sen vann jag en tävling hos Fröken Rosa och fick hem ett paket från Sebastian! Eftersom jag ju aldrig vinner nåt blev jag superglad såklart. Paketet innehöll Trilliance shampoo och balsam, Re-shape hårspray och Potion 9, en "styling treatment". Nu när jag återupptäckt dem ska det testas hårt här hemma.

Vardagsläppstift

Jag är ju nybörjare på det här med läppstift och älskar starka, starka färger! Men det är ju inte alltid man vill lysa riktigt så starkt, men ändå ha lite färg. Speciellt jag som har väldigt bleka läppar. Och nu tror jag att jag har hittat mitt vardagsläppstift, Body Shops nya Color crush lipstick i Coral Blush. Och ett extra plus: det är enkelt att applicera och bättra på, utan kladd. Love it!
 
Coral Blush 110
 
 
 
 
 

Linneas Stil

Här bloggar jag om min stilresa, det vill säga allt sånt jag engagerar mig i och testar på jakt efter min egen stil.

RSS 2.0