Kropp

Jag sitter i Sydsvenskanhuset för sista gången (de flyttar snart) och har ingen inloggning. Så jag har suttit av en timme utan att göra ett enda vettigt dugg. Eller förresten, jag har ju läst det här briljanta inlägget om kropp, fetma och body negativity hos Hej Blekk! Kanske inte det min arbetsgivare betalar mig för dock. Men hey, jag har bett dem fixa, det är inte fixat, så jag tänker inte ha dåligt samvete. Bara lite. För att jag är så jäkla plikttrogen att det är lite äckligt.

Body Shop-tröst

Igår var jag typ säker på att det var dåliga nyheter när det kallades till möte på jobbet. Och det var det på ett sätt, en duktig chef slutar och går vidare till ett nytt jobb. Men efter en rockad betyder det en öppning för mig. Så nu har jag heltid fram till trettonhelgen, vilket är underbart!
 
Men då hade jag ju redan, min vana trogen, räknat med värsta tänkbara scenario och bestämt mig för att slå till på en palett jag suktat efter länge, för att trösta mig lite. Jag vet, korkat, men det funkar... :) Och såklart stannade det inte där, utan jag slog till på ett läppstift också.
 
Body Shop Icy plum och Color crush lipstick i Passionate pink.
 
 
Paletten kallas Icy plum på de bloggar där jag sett den, men det står Smokey plum på förpackningen? Jaja, hur som, jag älskar lila! Läppstiftet är en lite mörkare rosa med blå undertoner typ, svår att fånga på bild i mitt dåliga ljus tyvärr. Men smashing! Sammanlagt, en rätt så bra dag till slut.
 

Äntligen tillbaka!

Okej, så det har varit tyst här ett tag. Efter massor av jobb och sen oro över avsaknad av jobb har jag nu heltid fram till trettonhelgen. Så skönt! Och sen får vi se igen...
 
Sen sist har hushållet dessutom utökats med en jourkatt! Hon och Mao kommer bra överens, men hon är fortfarande väldigt reserverad när det kommer till mig. Men vi jobbar på det!
 
 
Bissen är en ca 3 år gammal hittekatt som förlorade sin kattbästis i sitt förra stödhem och behövde en ny kompis. Hon är väldigt liten och söt, men som sagt lite blyg. Men jag hoppas och tror att hon trivs här!
 

Linneas Stil

Här bloggar jag om min stilresa, det vill säga allt sånt jag engagerar mig i och testar på jakt efter min egen stil.

RSS 2.0